Om oss

Harmony Sweden är licensierad återförsäljare för en av världens största tillverkare av massagefåtöljer. Sedan starten 2008 har vi sålt och hyrt ut ett stort antal massagefåtöljer till både företag, kommuner och privatpersoner runt om i Sverige.

Vi som driver Harmonysweden.se är utbildade hälsoutvecklare och massörer. Vi vet att företagsmassage leder till färre sjukskrivningar och nöjdare personal. En massagefåtölj kommer aldrig att ersätta en mänsklig massör men med den avancerade teknologin som våra massagefåtöljer har så har vi kommit en bra bit på väg.

Nyckeln till vår framgång är vårt stora personliga engagemang under hela processen – från produktutveckling och inköp till kundkontakt. Vi ställer höga krav på både oss själva och produkterna vi säljer och jobbar ständigt för att bli bättre och erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer och sätter därför alltid kunden i fokus.

När du köper eller hyr en produkt av oss ska du alltid känna dig trygg. Alla våra produkter är kvalitetstestade och CE-märkta. Dessutom erbjuder vi 30 dagars öppet köp både vid leasing och köp av massagefåtöljer. Något som utmärker oss är att vi alltid erbjuder en totallösning vid leasing vilket innebär fri leverans, full service och en personlig kontakt.