Massagestolar

Är du intresserad av att hyra eller köpa massagestol till dig själv eller företaget? Vi erbjuder en helhetslösning för en trygg och bekväm uthyrning av massagestolar.

Fördelar med att hyra massagestol från oss

Hos oss kan du hyra massagestolar som är några av de bästa på marknaden. Med våra utbildningar som hälsoutvecklare och massörer har vi tillsammans utvecklat massagefåtöljerna med våra tillverkare. 

Vi erbjuder dessutom en helhetslösning för att underlätta innan, under och efter uthyrningen. Vi är med andra ord tillgängliga under hela uthyrningsprocessen för att ge dig en trygg och bekymmerslös användning av massagestolen. 

Vad innebär en helhetslösning?

Med vårt hyresavtal får du en totallösning som innebär att vi står för frakt, utbildning, garanti och service för massagestolen under avtalstiden. Det innebär att leveransen sker smidigt och du garanteras att alltid ha en fullt fungerande massagestol oavsett vart i Sverige du befinner dig. För ett ytterligare tryggare och smidigare samarbete med oss ser vi till att du får en personlig kontaktperson hos oss. På så sätt sparar du tid och energi genom att enbart kontakta oss så sköter vi sedan resten.

Massagestol vs massör

Vi vet att en massagestol inte helt kan ersätta en massör. Däremot finns det många fördelar med att använda en massagestol, oavsett om du går på massagebehandlingar eller inte. Vi som driver Harmonysweden.se är utbildade massörer samt hälsoutvecklare och är därmed noggranna och kravställande gällande val och beslut utifrån våra kunskaper och erfarenheter. Därför kan vi erbjuda kvalitativa, avancerade och gedigna massagestolar.

Att ofta gå på massagebehandlingar är tidskrävande, dyrt och omständligt. Du måste hitta en passande tidsbokning samt ta dig dit och tillbaka. Med en massagestol hemma eller på arbetsplatsen kan du sätta dig ner i den när och hur ofta du vill. Går du inte alls eller väldigt sällan på en massagebehandling så är en massagestol dessutom ett utmärkt alternativ att ha tillhands. Den kompletterar då massörens arbete och förebygger bland annat stelhet och smärta. 

Så fort du känner dig trött, hängig, oproduktiv, kall eller stel så kan du sätta dig i stolen, slå på ett valfritt program och slappna av. Självklart är det lika härligt att koppla av i stolen även om du mår bra och är pigg. Stolarna har flera förinställda program och kan även ställas in manuellt med flera massagetekniker. Du kan välja hastighet, hårdhet och bredd samt varaktigheten av massagen.

Stolarna passar utmärkt för alla typer av användare. Oavsett om du är stillasittande, stillastående, rörlig eller håller en dålig position länge och ofta så kommer massagestolarna vara till stor nytta. Både i hemmet och på arbetsplatsen. 

Positiva effekter av massagestolar

 

 • Ökar blodcirkulationen
 • Ökar koncentrationsförmågan
 • Ökar rörligheten i muskler & leder 
 • Stärker immunförsvaret
 • Hjälper mot spänningshuvudvärk & migrän
 • Hjälper mot ryggsmärtor
 • Sänker blodtrycket
 • Minskar trötthet
 • Minskar risk för depression
 • Minskar stresshormonet kortisol
 • Minskar oro & ångest
 • Frisätter hormonet oxytocin i hjärnan, vilket ger lugn & ro 

Fördelarna med massagestolar på arbetsplatsen 

-för anställda och arbetsgivare

 • Produktiviteten & koncentrationen ökar
 • Sjukskrivningarna minskar
 • Attraktionskraften för arbetsplatsen & arbetsgivaren ökar
 • Trivseln på arbetsplatsen ökar
 • Alla kan använda den
 • Alltid tillgänglig
 • Låg kostnad för arbetsgivaren
 • Arbetsförmån 
 • Minskar stelhet, stress & trötthet
 • Ökar blodcirkulationen & balanserar kroppstemperaturen 
 • Hjälper mot ryggsmärtor 
 • Hjälper mot spänningshuvudvärk & migrän

Massagestolarna du hittar hos oss

Vi erbjuder idag två modeller av massagefåtöljer för uthyrning - Zero Gravity Future 3D och Zero Gravity Optimus 8900. Dessa är några av marknadens bästa och dessutom har vi tillsammans med våra tillverkare producerat stolarna. Vi är noggranna med att vara delaktiga och utvecklande i alla avseende gällande vår tjänst och produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra produkter med en trygg helhetstjänst. För oss är det viktigt att erbjuda genomgående kvalitet för våra kunder och det är något vi alltid eftersträvar. 

Stolarna är ganska lika men har vissa skillnader och funktioner som särskiljer dem åt. Exempelvis har Zero Gravity Optimus 8900 tolv förinställda program medan Zero Gravity Future 3D har fler airbags och sparar mer plats. 

Nedan kan du klicka på modellerna för att läsa mer om deras specifikationer.

Stolarnas gemensamma funktioner

Zero Gravity

Massagefåtöljen imiterar NASAS "Zero Gravity Capsule Chair" som gör att du upplever en känsla av tyngdlöshet. Zero gravity positionen höjer benen ovanför eller till samma nivå som hjärtat, medan den ergonomiska utformningen av fåtöljen fördelar din vikt jämnt över hela stolen.

L-Shape

Masserar hela vägen från nacke och ländrygg ner till sätesmusklerna och baksida lår.

Värme

Värme som hjälper till att mjuka upp stela muskler och leder.

Nedladdningsbar app

Styr massagefåtöljens funktioner direkt via din smartphone/surfplatta.

Bluetooth

Spela din favoritmusik trådlöst via massagefåtöljens högtalare och styr fåtöljens funktioner direkt från din smartphone/surfplatta.

3D massage

Masserar uppåt, nedåt, på djupet och i sidled. Hårdheten kan enkelt justeras efter behov.

Helkroppsmassage

Masserar nacke, skuldror, rygg, armar, sätesmuskler, ben, vader och fotsulorna.

Rygg/Nackmassage

Masserar rygg och nacke.

Armmassage

Masserar armarna med hjälp av luftkuddar.

Höftmassage

Masserar höften med hjälp av luftkuddar.

Ben/vadmassage

Masserar baksida lår och sätesmusklerna.

Fotmassage

Masserar fötter och fotsulor.

Om Harmonysweden

Hyr din massagestol från oss på Harmonysweden.se och få en trygg, smidig och krångelfri uthyrning och användning. Vår kundgrupp är bred och omfattar privatpersoner, företag, föreningar samt kommuner. Vi har flertalet stora och nöjda kunder som hyr våra stolar av oss. Här kan du se några av dessa kunder. 

Här kan du skicka in en intresseanmälan för uthyrning. 

Välkommen att höra av dig vid frågor!